Kliniken

Vår kliniska erfarenhet kombinerat med en ambition om att alltid erbjuda det bästa
behandlingsalternativet för ditt djur, gör att du alltid kan känna dig trygg hos oss.

Dörrarna till Veterinärhuset Öresund på Gamla Limhamn öppnades i januari 2020. Kliniken är privatägd och visionen är att skapa ett hus där vi erbjuder avancerad veterinärvård i en miljö där både du som djurägare och ditt djur känner sig trygga och väl omhändertagna.

Vi sätter alltid djurets bästa i fokus och erbjuder den bästa behandlingen utifrån varje djurs individuella behov och dina förväntningar som djurägare.

Vi utför allt från friskvård och enkla kirurgiska ingrepp till remiss och utredning inom bland annat internmedicin och cancersjukdomar.

På våra 800 kvadratmeter finner ni bland annat digital röntgen, ultraljud, eget avancerat laboratorium och fullt utrustad operations- och tandavdelning. Vi har flera väntrum, varav ett endast till katter, för att skapa en så lugn miljö som möjligt till våra patienter. l vår ljusa och fräscha butik/reception finner ni leksaker och godsaker för alla smaker!

 

Vi har många specialistkompetenser som täcker in de flesta veterinärmedicinska områden.

Vi jobbar utifrån principen om evidens-baserad veterinärmedicin där målet är att nå fram till den bästa lösningen för dig och ditt djur. Gemensamt för oss som jobbar här är att vi alla bidrager med ett stort engagemang och gör vår yttersta för att hjälpa dig och ditt djur. Vi har fokus på vidareutbildning av all personal båda internt på kliniken och externt via aktivt deltagande i kurser och kongresser båda nationellt och internationellt.

Vi önskar er varmt välkomna.