Butiken

I vår ljusa och fräscha butik/reception säljer vi både medicinskt foder och friskfoder till din hund och katt. Ni kan även hitta ett stort urval av djurvårdsartiklar, kosttillskott, leksaker och godis.

Vi har noggrant valt ut vilka foder vi säljer i shopen då kvalitet är mycket viktigt för oss. Vi är bland annat återförsäljare av foder från Hill ́s, Royal Canin, Specific, Purina och Mac ́s.

Ibland kan det som djurägare vara förvirrande när det kommer till val av mat då det finns så otroligt många sorter att välja mellan. Vi som jobbar i shopen har många års erfarenhet och finns här för att rådgiva dig till rätt val. Vi har nära kontakt med återförsäljarna som regelbundet uppdaterar oss med nyheter.

Vi erbjuder smakgaranti på fodret. Om ditt djur mot förmodan inte skulle vilja äta maten, så kan ni få pengarna tillbaka.

Vi säljer även noggrant utvalda djurvårdsartiklar som schampo, balsam, mousse, öron- och ögonprodukter och olika typer av kosttillskott från bland annat Douxo, Virbac, Dechra, Aptus, WePharm.

När er pälskling varit duktig eller behöver bli lite bortskämd, så har vi både leksaker och godsaker för alla smaker. Vi säljer bland annat de mycket populära och svenskproducerade godbitarna från Sund Hundmat. Om ditt djur är allergiskt, har vi både hydrolyserade produkter eller monoproteiner från häst och kanin. I butiken hittar ni också unikt utvalda produkter såsom hundsängar och andra tillhörande accessoarer. Gemensamt för alla produkter är hög kvalitet, detaljerad design och noggrant urval av material.